Jongeren Coaching

Balans tussen nu en later

 

Als volwassenen terugkijken naar hun tienerjaren denken ze vaak terug aan een onbezorgde tijd. De levensfase waar jongeren in zitten biedt kansen, maar als je vast loopt wordt het moeilijk. De leefwereld van jongeren met sociale, fysieke en seksuele ontwikkeling is complex.

Pesten en sociale media kunnen je leven onaangenaam maken. Angst en depressie, maar ook verslavingen aan games, alcohol of drugs liggen op de loer. Jongeren ervaren sociale druk, maar hebben hier niet altijd zin in. Zij houden zich bezig met de mening van vrienden en ze zijn beïnvloedbaar.

“Veel jongeren zitten met vragen en hebben verhalen die ze niet delen met ouders of leeftijdgenoten. Door hier over te praten, ontdekken we waar je tegenaan loopt en waar je gelukkig van wordt.”

Coach Jeroen biedt ondersteuning bij persoonlijke en sociale problemen. Het gaat om balans tussen aandacht voor nu en voor later. Pas als je nú volledig jezelf kan zijn, kom je tot bloei en weet je waar je naar toe wilt.

“We bekijken samen de moeilijkheden waarmee je te maken hebt. Maar ook de kansen en vrijheden waar je voor het eerst van mag proeven. Ik help je om jezelf te zijn en je te ontwikkelen tot een volwaardig mens.”

Het doel is om beter in je vel te zitten en te leren hoe je met verleidingen om gaat. Dit heeft vaak ook een positieve uitwerking op de relatie met je ouders, vrienden en andere mensen in je omgeving.

Klik    voor een vrijblijvend intake gesprek