Life coaching

HOE HAAL JE HET BESTE UIT JE LEVEN?

 

In Nederland is Life Coaching nog vrij onbekend, maar in Engeland en Amerika is het de snelst groeiende vorm van coaching. Life Coaching richt zich op alles wat een rol speelt in het leven. Je werkt aan verandering en persoonlijke groei met als doel je levensgeluk bewust te vergroten.

Bij Life Coaching wordt je hele leven onder de loep genomen: relaties, werk, familie, financiën, religie en persoonlijkheid. Uiteindelijk richt Life Coaching zich op balans in het leven én in jouw persoonlijkheid.

“De basis voor geluk is zelfkennis. Daarom onderzoeken we samen de volgende vragen: Hoe gaat het nu? Wat wil je? Wat kan je? En wat besluit je? Oftewel: Waarom zit je niet lekker in je vel? Wat zijn je drijfveren? Wat zijn je talenten? En hoe maak je je keuzes concreet?”

Life Coaching geeft rust, energie en vreugde. Het zet je in beweging om tekunnen genieten van je leven.

“Speciaal voor 20-ers en 30-ers die het gevoel hebben dat er iets ontbreekt in hun drukke leven ontwikkelde ik een Life Coachingstraject. Soms heb je alles goed voor elkaar, maar toch kan je niet bij je eigen geluk komen.”

Coach Jeroen leert je om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven. Hij helpt jou om een cyclus te doorbreken. Hij brengt je in contact met je authenticiteit om antwoorden te vinden op je vragen. Zo kan je genieten van persoonlijke groei en veranderingen.

Klik    voor een vrijblijvend intake gesprek